VerkoopU wilt uw huis verkopen, tegen de best mogelijke prijs en binnen een redelijke termijn.

CSV Makelaars zorgt voor een zorgeloos verkooptraject, waarbij uw wensen als verkoper centraal staan. Wij begeleiden u van begin tot eind, van de presentatie van uw woning, via de bezichtigingen tot en met de onderhandelingen en de uiteindelijke verkoop. CSV Makelaars zet altijd in op het voor u maximale resultaat en helpt u graag met een succesvolle én een snelle verkoop.
 

Afspraak makenGratis waardebepaling

Kennis delen

Sinds de oprichting van ons kantoor heeft CSV een uitgebreide kennis opgedaan van de Amsterdamse markt. We delen deze kennis graag met u. Dat geldt ook voor onze expertise op het gebied van taxaties, financiële transacties, landelijke en gemeentelijke wet- en regelgeving, bouwtechnische aspecten en uiteraard de procedures met beschikking tot de verkoop van uw woning. Wij leggen haarfijn uit waar u allemaal rekening mee moet houden. CSV Makelaars: uw woningadviseur, uw makelaar met meerwaarde.

VERKOOPPROCES

Het verkooptraject mondt uit in het tekenen van het koopcontract bij de notaris. Daarna heeft de koper nog drie dagen de wettelijk vastgestelde bedenktijd. Vervolgens kan het koopcontract alleen nog worden ontbonden op basis van de ontbindende voorwaarden die zijn overeengekomen, zoals het rondkrijgen van de financiering. Nadat deze periode is verstreken is het koopcontract onherroepelijk. Een soepel en zorgeloos verkoopproces, daar gaan wij voor. Zo doen we dat met elke woning. We gaan te werk volgens dit stappenplan.

Perfect beoordeeld

Het imago van een betrouwbaar en integer belangenbehartiger vergt een heldere en consistente visie op het makelaarsvak, naast een overzicht van vele succesvolle transacties. Nieuwe opdrachtgevers krijgen wij voornamelijk door de aanbevelingen van vorige en huidige relaties. Zij zijn de ambassadeurs van CSV. En we zijn dan ook trots op ons hoge verkoop – en aankoopresultaten. Zie hiervoor onze recente transacties.

1
Stap 1: kennismaking 

Woning opnemen en vrijblijvend advies bij u thuis

2
STAP 2: verkoopvoorstel

Vraagprijs en strategie bepalen

3
STAP 3: Voorbereiding verkoopproces

Het huis presenteren in woord en beeld

4
STAP 4: Bezichtigingen 

Potentiële kopers worden rondgeleid en geïnformeerd

5
STAP 5: onderhandelingen

Onderhandelen over de juiste prijs en de voorwaarden

6
STAP 6: Koopcontract

Planning en begeleiding van het koopcontract bij de notaris

7
STAP 7: Overdracht

De laatste stappen in het proces;

- Doorlopen van de financiële ontwikkeling

- Inspectie

- Eigendoms- en sleuteloverdracht bij de notaris

Verkoopafspraak maken

Interesse in verkopen via CSV Makelaars? Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Telefoon +31 (0)20 6700 670
E-mail info@csvmakelaars.nl

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

CSV MAKELAARS

Ons makelaarskantoor is opgericht in 2004 door Marc Crone, Ben Schepers en Lennaert Vellekoop: CSV. Samen met een betrokken en enthousiast team van professionele medewerkers adviseren en begeleiden wij nu in “Groot Amsterdam”.

Wij streven naar een reputatie in de markt van een betrouwbaar en integer behartiger van úw belangen. Een dergelijk imago vraagt om een heldere en consistente visie op het vak en een bewezen meerwaarde als makelaar in de aan- en verkoop van onroerend goed in de Amsterdamse markt. Ons record aan succesvolle transacties helpt daarbij. Nieuwe opdrachtgevers krijgen wij immers voornamelijk door de aanbevelingen van onze vorige en huidige relaties. Zij zijn de ambassadeurs van CSV en bevelen ons aan. Wij zijn dan ook trots op onze verkoop- en aankoopresultaten.

Meer over CSV Klantenervaringen

Verkoop

9.3

143 Beoordelingen

Aankoop

9.6

59 Beoordelingen