Over CSV MakelaarsDeskundige service. Resultaatgericht. Perfect beoordeeld.

CSV Makelaars is uw makelaar met meerwaarde. Wij adviseren en begeleiden u tijdens het gehele verkoop- of aankoopproces. U wilt volledig ontzorgd worden en maximaal resultaat boeken: dat is onze inzet.

 

Contact opnemen

CSV Makelaars

Samen met een betrokken en enthousiast team van medewerkers adviseren en begeleiden wij opdrachtgevers in geheel Amsterdam. Ons advies is vrijblijvend. We denken namelijk graag met u mee. Met onze uitgebreide vastgoedkennis geven we eerlijk, deskundig en professioneel advies op maat.

Resultaatgericht

Door snel en adequaat te handelen en u direct te informeren, komen we tot een succesvolle verkoop of aankoop. Dankzij onze marktkennis kunnen wij u behoeden voor overhaaste beslissingen. Een woning (ver)kopen is namelijk een spannend en intensief traject. Wij begeleiden u van begin tot eind. We gaan altijd voor het maximale resultaat en helpen u graag met een succesvolle én een snelle verkoop of aankoop.

Perfect beoordeeld

Het imago van een betrouwbaar en integer belangenbehartiger vergt een heldere en consistente visie op het makelaarsvak, naast een overzicht van vele succesvolle transacties. Nieuwe opdrachtgevers krijgen wij voornamelijk door de aanbevelingen van vorige en huidige relaties. Zij bevelen ons aan. En we zijn dan ook trots op ons hoge verkoop- en aankoopgemiddelde.

Kennismaken?

Kom eens langs voor een kop koffie. Liever thuis afspreken? Dan rijden óf fietsen we graag naar u toe. CSV, de Amsterdamse top 10-woningmakelaar die meerwaarde biedt, speciaal voor u.


Afspraak maken Bel ons

Het Team

Lennaert Vellekoop

Lennaert Vellekoop mail icon

Makelaar KRMT

Marc Crone

Marc Crone mail icon

Makelaar KRMT

Ben Schepers

Ben Schepers mail icon

Register makelaar

Peter Paul Hoekstra

Peter Paul Hoekstra mail icon

Makelaar KRMT

Mark Puik

Mark Puik mail icon

Register makelaar

Dieuwertje Willebrands

Dieuwertje Willebrands mail icon

Assistent makelaar

Cindy Rose Bienemann

Cindy Rose Bienemann mail icon

Commercieel binnendienstmedewerker

Hoe kunnen wij u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.

Telefoon +31 (0)20 6700 670
E-mail info@csvmakelaars.nl

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

CSV MAKELAARS

Ons makelaarskantoor is opgericht in 2004 door Marc Crone, Ben Schepers en Lennaert Vellekoop: CSV. Samen met een betrokken en enthousiast team van professionele medewerkers adviseren en begeleiden wij nu in “Groot Amsterdam”.

Wij streven naar een reputatie in de markt van een betrouwbaar en integer behartiger van úw belangen. Een dergelijk imago vraagt om een heldere en consistente visie op het vak en een bewezen meerwaarde als makelaar in de aan- en verkoop van onroerend goed in de Amsterdamse markt. Ons record aan succesvolle transacties helpt daarbij. Nieuwe opdrachtgevers krijgen wij immers voornamelijk door de aanbevelingen van onze vorige en huidige relaties. Zij zijn de ambassadeurs van CSV en bevelen ons aan. Wij zijn dan ook trots op onze verkoop- en aankoopresultaten.

Meer over CSV Klantenervaringen

Verkoop

9.3

143 Beoordelingen

Aankoop

9.6

59 Beoordelingen