AankoopU zoekt uw droomhuis in de Amsterdamse woningmarkt.
Maar hoe dat te bemachtigen?

CSV Makelaars zorgt voor een zorgeloze aankoop, waarbij uw woonwensen en mogelijkheden centraal staan. Wij begeleiden u van begin tot eind, van de inventarisatie van uw ideeën tot en met de afronding van de aankoop bij de notaris. CSV Makelaars gaat voor het maximale resultaat en helpt u graag met een succesvolle én een snelle aankoop.
 

Aankoop afspraak maken

Thuis in de markt

Bij de zoektocht naar een huis en het aankopen ervan is het inschakelen van een professionele makelaar uiterst raadzaam. U heeft een makelaar nodig die de omgeving kent als zijn broekzak, weet wat er speelt in de Amsterdamse huizenmarkt en beschikt over een uitgebreid netwerk. Dit kan namelijk doorslaggevend zijn om ervoor te zorgen dat u wél dat begeerde huis krijgt en niet steeds achter het net vist.

Rust en steun

Dankzij onze marktkennis kunnen wij u behoeden voor overhaaste beslissingen. Een woning kopen is namelijk een spannend en intensief traject. De selectie, de keuze, de onderhandelingen en de uiteindelijke koop vormen vaak een emotionele en een rationele uitdaging. De hulp van een makelaar geeft hierbij rust en steun.

Wat zijn uw woonwensen? Dit bespreken we graag met u samen. We adviseren en brengen de mogelijkheden in beeld. Droomhuis gevonden? Dan zetten we alles voor u in werking om de aankoop te realiseren.

Perfect beoordeeld

Het imago van een betrouwbaar en integer belangenbehartiger vergt een heldere en consistente visie op het makelaarsvak, naast een overzicht van vele succesvolle transacties. Nieuwe opdrachtgevers krijgen wij voornamelijk door de aanbevelingen van vorige en huidige relaties. Zij zijn de ambassadeurs van CSV. En we zijn dan ook trots op ons hoge verkoop – en aankoopresultaten. Zie hiervoor onze recente transacties.

1
Stap 1: kennismaking 

Wij inventariseren uw wensen en adviseren over de mogelijkheden

2
Stap 2: DAGELIJKS AANBOD

U ontvangt van ons het actuele aanbod van alle woningen binnen uw zoekprofiel op de snelst mogelijke wijze.

3
Stap 3: BEZICHTIGEN 

Wij plannen de bezichtigingen voor u, samen met uw CSV Makelaar. Hij adviseert u over prijs, courantheid en juridische aspecten van de woningen.

4
Stap 4: ONDERHANDELEN 

Op basis van de vooraf besproken strategie voeren wij de aankooponderhandelingen voor u.

5
Stap 5: KOOPOVEREENKOMST 

Wij plannen de koopovereenkomst bij de notaris en begeleiden u hierbij.

6
Stap 6: OVERDRACHT 

Wij begeleiden u bij de inspectie en de overdracht van de woning.

afspraak voor aankoop maken

U wilt verkopen? Maak dan een afspraak met de aankoopspecialisten van CSV Makelaars.

Telefoon +31 (0)20 6700 670
E-mail info@csvmakelaars.nl

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

CSV MAKELAARS

Ons makelaarskantoor is opgericht in 2004 door Marc Crone, Ben Schepers en Lennaert Vellekoop: CSV. Samen met een betrokken en enthousiast team van professionele medewerkers adviseren en begeleiden wij nu in “Groot Amsterdam”.

Wij streven naar een reputatie in de markt van een betrouwbaar en integer behartiger van úw belangen. Een dergelijk imago vraagt om een heldere en consistente visie op het vak en een bewezen meerwaarde als makelaar in de aan- en verkoop van onroerend goed in de Amsterdamse markt. Ons record aan succesvolle transacties helpt daarbij. Nieuwe opdrachtgevers krijgen wij immers voornamelijk door de aanbevelingen van onze vorige en huidige relaties. Zij zijn de ambassadeurs van CSV en bevelen ons aan. Wij zijn dan ook trots op onze verkoop- en aankoopresultaten.

Meer over CSV Klantenervaringen

Verkoop

9.3

143 Beoordelingen

Aankoop

9.6

59 Beoordelingen