Wijttenbachstraat 67 E 1093 HW Amsterdam
€ 475.000 k.k.

Vraagprijs€ 475.000 k.k.
TypeMaisonnette
Oppervlakte77m²
Slaapkamers2

Omschrijving

LICHT EN UITSTEKEND INGEDEELD DRIEKAMERAPPARTEMENT VAN 77 M2 (BVO 94 M2) MET EEN BERGING IN DE ONDERBOUW. DEZE MAISONNETTE IS GELEGEN OP DE DERDE EN VIERDE VERDIEPING VAN EEN SOLIDE COMPLEX MET LIFT EN HEEFT EEN PRETTIG TERRAS AAN DE ACHTERZIJDE. DE WONING IS GELEGEN IN HET BRUISENDE STADSDEEL AMSTERDAM OOST OM DE HOEK VAN DE GEZELLIGE DAPPERMARKT

Dit prettige appartement is gelegen op de bovenste twee woonlagen van een pand uit 1998 en is gelegen op erfpachtgrond, afgekocht t/m 31-10-2047. Met de goede en praktische indeling biedt dit appartement dan ook maximaal woongenot. De lichte living met open keuken ligt op de bovenste verdieping en heeft een aangrenzend terras met uitzicht op de binnentuinen. Tevens is de woning geheel voorzien van dubbel glas, een lichte vloer en lichte wanden wat het geheel van nog meer ruimte voorziet.

De Verenging van Eigenaren genaamd “VvE De Dappere Wijtse” wordt professioneel beheerd en er is een meerjarenonderhoudsplan opgesteld evenals een huishoudelijk reglement. De servicekosten bedragen thans € 122,36 per maand en er wordt jaarlijks vergaderd.

INDELING
Gemeenschappelijke entree met lift of trap naar bovenverdiepingen. Via de galerij komt u bij de entree van de woning. De ruime hal geeft toegang tot alle vertrekken op deze slaapverdieping en heeft een open trap naar bovengelegen woonverdieping.

De eerste slaapkamer is aan de galerijzijde gelegen en heeft een prettig formaat. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is met de drie goede raampartijen ruim te noemen.

De moderne badkamer is vanuit de hal te bereiken en is uitgevoerd met een ligbad/douche combinatie, een wit wastafelmeubel en een design radiator. Naast de badkamer is een wasruimte gelegen voorzien van de benodigde aansluitingen. Het separate toilet bevindt zich weer naast de wasruimte.

De open trap brengt u naar de vierde en tevens bovenste verdieping. Een kleine hal biedt toegang tot de lichte living met open keuken. De moderne keuken is uitgevoerd met mat witte kasten (greep loos) en een antraciet aanrechtblad. Voorts is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Het geheel betegelde terras bevindt zich aan de achterzijde (boven de galerij) en heeft uitzicht op de binnentuinen van het complex.

Het gehele appartement is voorzien van een lichte houten vloer en dubbel glas.

Geheel in de onderbouw is nog een eigen berging gelegen.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 21.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er een korte wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijst-gegevens per 21 januari 2020, vergunningsgebied Oost 2).

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning ligt in booming Amsterdam Oost grenzend aan het prachtige Oosterpark en om de hoek van de Dappermarkt. De nabijgelegen Javastraat en het Javaplein bieden een rijk aanbod aan restaurants, hippe cafés en winkels. Zo vindt men onder meer het historische Badhuis, het veel geprezen restaurant De Wilde Zwijnen en het Pompstation. Verder zijn het filmhuis Studio K, het Tropenmuseum, de bekende Dappermarkt, Artis en Brouwerij ’t IJ in de nabije omgeving te vinden. Nieuw in de buurt en zeer zeker trendy te noemen zijn: Yokiyo, Walters Woodbury Bar, Bar Basquiat, Bar Botanique, Eastside, James en Drovers Dog Oost. Op een paar minuten loopafstand ligt NS station Amsterdam Muiderpoort met een goede trein, bus en tramverbinding. Diverse uitvalswegen zijn nabij en er is een goede verbinding naar Ringweg A10.

BIJZONDERHEDEN
- Licht en uitstekend ingedeelde maisonnette van 77 m2
- Appartement voorzien van prettig terras van 8,40 m2
- Twee goede slaapkamers aanwezig
- Complex voorzien van lift
- Eigen berging in de onderbouw
- Afgekochte erfpacht t/m 31-10-2047
- Professioneel beheerde VvE
- Servicekosten ad. € 122,36 er maand
- Gelegen in bruisend Amsterdam Oost
- Om de hoek van de Dappermarkt
- Oplevering kan spoedig

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 475.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
in overleg

Bouw

Soort appartement
Maisonnette, Appartement
Woonlaag
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
77m²
Inhoud
239m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
2

Energie

Energielabel
B

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Schuur
Box

Locatie

[ { "address": "Wijttenbachstraat 67", "zipCode": "1093 HW", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3608751, "lng": 4.9281053, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Contact opnemen

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of jeu alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms