Roerstraat 107 III 1078 LL Amsterdam
€ 825.000 k.k.

Vraagprijs€ 825.000 k.k.
TypeBovenwoning
Oppervlakte102m²
Slaapkamers3

Omschrijving

* * * PLEASE SEE BELOW FOR ENGLISH * * *

COMPLEET GERENOVEERD, SMAAKVOL EN BIJZONDER BREED APPARTEMENT VAN 102 M2 (BVO 113 M2) MET VRIJ UITZICHT EN EEN PRETTIG DAKTERRAS EN BALKON OP HET ZUIDWESTEN. HET PAND IS IDEAAL GELEGEN IN DE SFEERVOLLE EN AANGENAME RIVIERENBUURT.

Deze sfeervolle woning is gelegen op de derde- en deels vierde verdieping van dit goed onderhouden pand uit 1930. In 2017 is de woning volledig gerenoveerd. Opvallend is de breedte van de woning wat de woning van extra ruimte en zeer goede lichtinval voorziet. Buiten de moderne uitvoering is dit appartement tevens voorzien van een fraaie houten vloer, fraaie paneeldeuren, een charmante erker en kozijnen met dubbel glas.

De vereniging van eigenaren is genaamd "VvE Roerstraat 107” en beslaat 2 leden (1 lid voor de begane grond, eerste- en tweede verdieping) De servicekosten bedragen € 116,26 per maand en de administratie wordt in eigen beheer gevoerd. Voor 2022 staat het buitenschilderwerk op de planning, evenals het renoveren van het gezamenlijke trappenhuis.

INDELING
Via het gemeenschappelijke trappenhuis leidt de gestoffeerde trap naar de derde verdieping. De ruime hal biedt tweemaal toegang tot de brede lichte living aan de voorzijde, is voorzien van de meterkast, het separate toilet en biedt plaats voor een garderobe.

De en-suite living heeft aan beide zijden brede raampartijen met vrij uitzicht over een groen (speel)plein. Zowel de zit- als de eetkamer is voorzien van een inbouwkast en de eetkamer heeft nog een charmante erker en een interne trap naar bovengelegen ruimte. Deze ruimte is in 2021 opgeknapt en is in gebruik als werkkamer, voorzien van een leuk zitje in de brede vensterbank met vrij uitzicht aan de voorzijde. Tevens is hier een badkamer aanwezig, uitgevoerd met een zwarte tegelvloer en een witte wand. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche, een toilet, een wastafelmeubel en de wasmachine- en drogeraansluiting.

Het brede dakterras is bereikbaar via het gemeenschappelijke trappenhuis echter behoort wel toe aan dit appartementsrecht. Dit dakterras heeft een oppervlakte van ruim 25 m2, is uitgevoerd met hardhouten terrasdelen en ligt op het zuidwesten.

De ruime gezellige keuken is aan de achterzijde gelegen en is uitgevoerd met mat witte kasten en lades en een lichtgrijs aanrechtblad. Voorts is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur met in het bijzonder vermeld het 6-pits fornuis met dubbele oven (M-system) en de Quooker. Met de geboden oppervlakte is hier zeker plaats voor een grote eettafel. Vanuit de keuken is het balkon toegankelijk, gelegen op het zuidwesten en met zicht op de binnentuinen.

Naast de keuken is de hoofdslaapkamer gelegen. Deze ruime kamer heeft openslaande deuren naar voornoemd balkon en biedt toegang tot de tweede badkamer. De badkamer is uitgevoerd met een speelse vloertegel in combinatie met een groene/witte wandtegel. Voorts is de badkamer voorzien van een inloopdouche met stort- en handdouche, een wastafelmeubel met moderne waskom en een handdoekradiator.

De gehele woning is voorzien van een fraaie houten vloer en kozijnen met dubbel glas.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen in de populaire Rivierenbuurt tussen de Maasstraat en de Waalstraat en de Rooseveltlaan en Churchill-laan. De directe omgeving is rijkelijk voorzien van diverse winkels voor zowel de dagelijkse boodschappen als diverse speciaalzaken en kleding/cadeauwinkels. In zowel de Waalstraat, de Maasstraat en de Rijnstraat zijn tal van hippe eet- en drankgelegenheden te vinden. Ontspannen kan in het nabij gelegen Martin Luther Kingpark of het iets verder gelegen Amstelpark. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van de stad. Zeer goed bereikbaar met de auto via de ring afslag RAI en afslag Amstel (S109 en S110) en met het openbaar vervoer (tramlijn 4, 12 en het NS station Rai).

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 00.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er een korte wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijstgegevens per 31 maart 2022, vergunningsgebied Zuid 4.1 Rivierenbuurt Noord).

BIJZONDERHEDEN
-Compleet gerenoveerd, smaakvol en bijzonder breed appartement van 102 m2
-Voorzien van een balkon en dakterras (met vergunning) op het zuidwesten
-Berging opgeknapt in 2021
-Riante en-suite living met vrij uitzicht aan de voorzijde
-Gezellige, ruime woonkeuken aan de achterzijde met balkon
-Twee badkamers aanwezig
-C.v. ketel uit 2019
-Gelegen op erfpachtgrond, aanvraag eeuwigdurende afkoop tijdig aangevraagd
-VvE in eigen beheer, slechts 2 leden
-Servicekosten thans € 116,26 per maand
-Gelegen in de bruisende Rivierenbuurt
-Oplevering in overleg

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
COMPLETELY RENOVATED, TASTEFUL AND VERY BROAD APARTMENT OF 102 M2 (GFA 113 M2) WITH UNOBSTRUCTED VIEWS, A WONDERFUL ROOF TERRACE AND A SOUTHWEST-FACING BALCONY. A SPLENDID APARTMENT, PERFECTLY LOCATED IN THE TRANQUIL “RIVIERENBUURT”.

This comfortable apartment comprises the third floor and part of the fourth floor of a well-maintained building dating back to 1930. The property was fully renovated in 2017. The building is exceptionally broad, making the apartment extra spacious and light. The modern finish includes beautiful wooden flooring and panelled doors, a charming bay window, and double-glazed windows.

The Homeowners’ Association (VvE), registered as “Roerstraat 107”, consists of only 2 members (one member for the ground/first/second floors) and is privately managed. The service charges are €116.26 per month.
The maintenance planning for 2022 includes the outside paintwork and the renovation of the communal stairwell.

LAYOUT
The communal, carpeted stairwell leads to the private entrance on the third floor. Inside, the spacious hallway has two doors leading to the broad and light living area at the front and includes the meter cupboard, the separate toilet, and room to hang coats.

The living room still retains the typical period “en-suite” layout and the windows on both sides offer unobstructed views of the green (play) area in front of the house. Both the sitting room and dining room feature built-in cupboards, and the dining room also includes a charming bay window and an internal staircase to the fourth floor. This upstairs space was renovated in 2021 to create a study with a wonderful window seat overlooking the green square. The first bathroom, finished with black floor tiles and white walls, is also upstairs and includes a walk-in shower, a second toilet, a washbasin unit, and the white goods connections.

The spacious roof terrace is accessed via the communal stairwell but is part of this apartment right. The southwest-facing roof terrace of over 25 m2 is finished with hardwood decking.

The spacious yet cosy kitchen is at the back and features matt white cupboards and drawers and a light grey worktop. The kitchen also comes with various built-in appliances, such as the great 6-burner stove with two ovens (M-system) and the Quooker tap, and easily fit a good-sized dining table. The southwest-facing balcony is accessed from the kitchen and overlooks the courtyard gardens.

The spacious master bedroom is adjacent to the kitchen and also includes doors to the balcony. The second bathroom, accessed from the master bedroom, is finished with playful floor tiles combined with green/white wall tiles. This bathroom offers a walk-in shower with both a rain shower and a hand-held shower, a washbasin unit with a modern washbowl, and a design radiator.

The entire apartment, apart from the wet rooms, has beautiful parquet flooring and all windows are double-glazed.

LOCATION & ACCESSIBILITY
The apartment is located in the popular Rivierenbuurt, between the Maasstraat and the Waalstraat, and the Rooseveltlaan and Churchill-laan. The area includes all kinds of shops for your daily groceries, specialty shops, and trendy boutiques. There are plenty of trendy cafés and restaurants within walking distance, for instance in the Waalstraat, Maasstraat, and Rijnstraat. The nearby Martin Luther Kingpark and the Amstelpark are great for relaxation and outdoor activities. The city centre is easy to reach by public transport or bicycle. Public transport connections (trams 4, 12, and the RAI railway station) are only a few blocks away and the A10 Ring is a few minutes by car (via the S109 and S110).

PARKING
There is paid on-street parking (from 09:00 - 24:00, except on Sundays) and residents can apply for a parking permit. According to the website of the Amsterdam municipality, there currently is a short waiting for parking permits (waiting list details per 31 March 2022 permit area Zuid 4.1 Rivierenbuurt Noord).

SPECIAL FEATURES
- Completely and tastefully renovated, exceptionally broad apartment of 102 m2
- Including a southwest-facing roof terrace (permit available) and balcony
- Storage area refurbished in 2021
- Large living area with unobstructed views at the front
- Spacious and comfortable kitchen-diner with access to the balcony at the back
- Two bathrooms
- Central heating unit installed in 2019
- Situated on leasehold land, application for perpetual ground lease submitted
- VvE privately managed by the 2 members
- Service charges are currently €116.26 per month
- Located in the bustling “Rivierenbuurt”
- Transfer date in consultation

DISCLAIMER
This information was composed by us with due care. However, we can accept no liability whatsoever for any inaccuracies, incomplete information or otherwise, nor for any loss or inconvenience that this may cause. All specified sizes and dimensions are indicative. Purchaser has his/her own obligation to investigate all matters which are important to him or her. Pertaining to this house, the broker-consultant is of the vendor. We advise you to make use of an expert (NVM) broker to guide you for the purchase process. If you have specific wishes regarding the house, then we recommend you to communicate these in a timely manner to your purchasing broker and to do an independent examination of these things. If you do not make use of an expert representative, then the law considers you enough of an expert to be able to have a good grasp of all matters which are of importance. The MVA conditions apply.

NEN CLAUSE
The usable surface area is calculated in accordance with the NEN 2580 standard determined by the industry. The surface area may therefore deviate from similar buildings and/or old references. This is mainly due to this (new) calculation method. The purchaser states to be sufficiently informed about the aforementioned standard. The vendor and the broker of the vendor do their very best to calculate the correct surface area and content on the basis of own measurements and to support this as much as possible by posting maps with dimensions. However, if the dimensions happen not to have been (completely) determined in accordance with the standard, then this is accepted by the purchaser. The purchaser has been sufficiently given the opportunity to check the dimensions. Differences in the indicated measurement and size do not provide any right to the parties, also do not the adjust the purchase price. The vendor and the broker of the vendor do not accept any liability in this matter.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 825.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
102m²
Inhoud
346m³

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV-Kabel

Energie

Isolatie
Dubbel glas, Vloerisolatie
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
Vaillant (2019, Combi-ketel, Eigendom)

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht
Balkon
Ja

Garage

Locatie

[ { "address": "Roerstraat 107", "zipCode": "1078 LL", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3445321, "lng": 4.8975258, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Contact opnemen

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of jeu alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms