Erich Salomonstraat 58 1087 DB Amsterdam
€ 750.000 k.k.

Vraagprijs€ 750.000 k.k.
TypeTussenwoning
Perceel oppervlakte76m²
Oppervlakte140m²
Slaapkamers4

Omschrijving

* * * PLEASE SEE BELOW FOR ENGLISH * * *

HEERLIJK LICHT EN GOED ONDERHOUDEN HERENHUIS VAN 140 M2 (BVO 160 M2) BESTAANDE UIT VIER WOONLAGEN MET EEN LUXE WOONKEUKEN MET AANGRENZEND ZONNIG TERRAS, EEN LICHTE WOONVERDIEPING, DRIE SLAAPKAMERS, EEN INPANDIGE GARAGE EN EEN SEPARATE PARKEERPLAATS, GELEGEN OP HET GEZELLIGE HAVENEILAND VAN IJBURG.

Deze ruime en lichte gezinswoning is gebouwd in 2008 en voorzien van alle gemakken. Zo is er de ruime en van alle gemakken voorziene woonkeuken op de bel-etage met aangrenzend een heerlijk terras op het zuiden. In de onderbouw een ideale werkruimte met kastenwand en deur naar de inpandige garage en op de eerste verdieping een ruime woonkamer met aangrenzend de Master Bedroom en op de slaapverdieping erboven nog twee royale slaapkamers en de badkamer.

De woning is gelegen op erfpachtgrond waarbij de canon is afgekocht tot en met 31 augustus 2056. De aanvraag voor afkoop van de eeuwigdurende erfpacht is in 2019 gedaan, dus de gunstige voorwaarden zijn van toepassing.

INDELING
Na de entree komt men direct in de hal (met een plafondhoogte van 3,74 m.) waar zich de garderoberuimte, de meterkast en het toilet bevinden. Middels de chique trap van Belgisch hardsteen en RVS komt men in de woonkeuken.

Deze royale en luxe keuken (Nextline) is van alle gemakken voorzien zoals een groot eiland met spoel- (met Quooker), kook- (5-pits inductie) en barfunctie en een kastenwand voorzien van een stoomoven, een koffiemachine en een combioven (alle drie Miele). Verder nog een inbouwkoelkast, een drie laden vriezer en heel veel bergruimte. Achterin ruimte voor een grote eettafel. Op de vloer lichte en grote tegels met vloerverwarming.

Vanuit de keuken komt men via de grote schuifpui op het zonnige en woning brede terras gelegen op het zuidwesten. Het terras is voorzien van Bankirai vlonders en buitenverlichting.

Vanuit de keuken een vaste trap naar de eerste verdieping met daar een ruime en ook lichte woonkamer gelegen aan de zuidkant, aan de voorzijde de Master Bedroom voorzien van op maat gemaakte kledingkast. Op de vloer ligt mooi lamelparket met een houten toplaag en afgewerkt met een whitewash finish.

Op de tweede verdieping vindt men nog twee royale slaapkamers en de badkamer. Deze luxe badkamer is voorzien van een ligbad met watervalkraan, een design 2-persoons wastafel, ook met twee watervalkranen en een inloopdouche met Rainshower. De wanden en vloer zijn mooi betegeld en er is vloerverwarming. Op de overloop, die heerlijk licht is dankzij de grote raamkoepel, bevindt zich nog het separate toilet en een aparte kast voor de wasmachine en droger.

Tot slot bevindt zich in de onderbouw nog een werk-/studiekamer met trapkast en betegelde vloer. Hierachter bevindt zich de garage, met eveneens een betegelde vloer. De ruime garage biedt ruimte voor een auto, fietsen e.d., en heeft elektra en water.

Tevens is er een tweede parkeerplek aanwezig. Deze parkeerplaats bevindt zich op zo’n 15 meter van de woning op het afgesloten binnenterrein.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen op het gewilde Haveneiland West te IJburg in een kinderrijke, gemoedelijke buurt met veel speelruimte voor kinderen (trapveldjes, speeltuintjes). Het eiland beschikt over diverse basisscholen, het IJburg College (VWO, HAVO en VMBO), gezondheids- en kinderopvangcentra. Het winkelcentrum met haar ambachtelijke vers winkels, een grote Albert Heijn & Vomar, Hema, leuke restaurants, trendy cafés, yogastudio's, fitnesscentra, Openbare Bibliotheek, theater en stadstrand Blijburg bevinden zich op loopafstand van de woning. Het haveneiland grenst aan de oevers van de Rieteilanden en het Diemerpark: een natuurgebied ter grootte van het Vondelpark, waar men naar hartenlust kan joggen, skaten of fietsen (mooie fietsroutes naar o.a. Muiden). Het park heeft zelfs een eigen strand en een voetbal- en hockeyclub. Tennissen kan op Rieteiland Oost. Door het vele omliggende water en de bevaarbare grachten, waar tevens in gezwommen kan worden, heeft IJburg een maritieme inslag met de haven en haar watersportvereniging als middelpunt. IJburg ligt direct aan de A-10 (afslag S114) evenals de Oostelijke Ontsluiting naar de A-1 en de A-9 liggen binnen handbereik. Tramlijn 26 (halte op twee minuten van de woning, fiets gewoon mee te nemen) brengt u in circa vijftien minuten van IJburg naar het Centraal Station. Bus 66 (halte op 50 meter afstand) rijdt in 15 minuten naar de Arena.

PARKEREN
Er bevindt zich een inpandige garage bij de woning en een separate parkeerplaats op het afgesloten hof aan de achterzijde. Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 19.00 uur), m.u.v. zondag.

BIJZONDERHEDEN
- Licht en goed onderhouden herenhuis van 140 m2 (BVO 160 m2);
- Woonkeuken, separate woonkamer en drie ruime slaapkamers aanwezig;
- Op de eerste en tweede verdieping ligt een prachtige white wash eiken vloer (lamelparket);
- Alle kranen in de badkamer en de toiletten zijn van Axor Starck;
- Gezonde en actieve VvE.
- De servicekosten bedragen € 60,37 per maand ten behoeve van het mandelig terrein en de parkeerplaats.;
- De erfpacht is afgekocht tot 1 september 2056.
- Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VERY BRIGHT AND AIRY, WELL-MAINTAINED TOWNHOUSE OF 140 M2 (GFA 160 M2) CONSISTING OF FOUR FLOORS, OFFERING A HIGH-END KITCHEN-DINER WITH AN ADJACENT TERRACE, LIGHT LIVING AREAS, THREE BEDROOMS, AN INDOOR GARAGE, AND A SEPARATE PARKING SPACE. LOCATED IN THE BUSTLING HAVENEILAND AREA IN IJBURG.

This spacious and light family home was constructed in 2008 and offers all the comfort you need. The generously sized kitchen-diner on the elevated ground floor, for example, gives access to the wonderful and southwest-facing terrace. Downstairs, you will find a great study/home office with fitted cupboards and a door to the indoor garage. The first floor offers a large living room and, adjacent, the master bedroom. The other two large bedrooms and the bathroom are upstairs.

The property is situated on leasehold land and the ground lease is paid off up to 31 August 2056. The application for the perpetual leasehold under the favourable conditions was submitted in 2019.

LAYOUT
The entrance hallway (with a ceiling height of 3.74 m) is where you find a cloak area, the meter cupboard, and the downstairs toilet. The elegant bluestone and stainless steel staircase brings you to the kitchen-diner.

This generously sized and high-end kitchen (Nextline) offers all the mod-cons you need, such as a large island with the sink (and a Quooker tap), a 5-burner induction hob, and a breakfast bar. The wall units include a steam oven, a coffee machine, and a combi-oven (all Miele). The built-in fridge, a three-drawer freezer, and kitchen cupboards offer plenty of storage space. A large dining table easily fits in the back of the kitchen. The light-coloured, large floor tiles with underfloor heating add to the bright and comfortable atmosphere.

Large sliding doors in the kitchen lead to the southwest-facing terrace that spans the entire width of the house. The terrace is finished with Bankirai decking and includes outdoor lighting.

Another staircase leads from the kitchen to the first floor with the spacious and very light living room (south-facing) at the front and the master bedroom (with fitted wardrobes) at the back. The beautiful parquet flooring with a solid wood top layer has a whitewash finish.

The other two spacious bedrooms and the bathroom are upstairs. The luxuriously finished bathroom features a bath with a waterfall tap, a designer double washbasin plus waterfall taps, and a walk-in shower with a rain shower head. The floor and walls are beautifully tiled and the bathroom has underfloor heating. On the landing, with a large domed skylight that brings in lots of natural light, are the separate upstairs toilet and a built-in closet with the white goods connections.

Back downstairs are a tiled study and a cupboard under the stairs. Behind the study is the garage (also with floor tiles) with its own electricity and water supply and enough space for a car, bicycles, etc.

The property comes with an additional parking space at approx. 15 metres from the house, in an enclosed courtyard.

LOCATION & ACCESSIBILITY
The property is located in IJburg, on the Haveneiland West – popular with young families and with a friendly atmosphere and lots of play areas for children (playgrounds, football pitches). The neighbourhood includes various primary schools, a secondary school, and amenities like health centres and child daycare centres. A shopping centre with a wide range of artisanal shops, supermarkets, a convenience store, great restaurants and trendy cafés, yoga studios, gyms, the public library, a theatre and even city beach Blijburg are all within walking distance. The Haveneiland area borders the Rietlanden and Diemerpark, a nature area as big as the Vondelpark where you can go for a run, skate or cycle (including great cycling routes to, e.g., Muiden). The park even has its own beach and a football and field hockey club. Tennis courts can be found at Rietlanden Oost. IJburg is surrounded by water and includes navigable canals that are even suitable for swimming, giving the area a wonderful maritime atmosphere, especially with the marina and water sports association. IJburg is directly accessible from the A10 Ring (exit S114) and the A1 and A9 motorways are also just a few minutes away. Tram 26 (with a stop at a 2-minute walk and space to bring your bicycle) brings you to Amsterdam Central Station in around 15 minutes. Bus 66 (just a stone's throw from the house) brings you to the Amsterdam Arena in 15 minutes.

PARKING
The property includes an indoor garage plus a separate parking space in the enclosed courtyard at the back. The area has paid on-street parking (Mon-Sat from 09:00 - 19:00 hours, free on Sundays).

SPECIAL FEATURES
- Light and well-maintained townhouse of 140 m2 (GFA 160 m2);
- Kitchen-diner, separate living room, three spacious bedrooms;
- Beautiful whitewash oak parquet flooring on the first and second floor;
- Axor Starck taps in the bathroom and toilets;
- Financially healthy and active Homeowners’ Association (VvE);
- Service charges: €60.37 per month for the upkeep of the communal area and parking space;
- Leasehold paid off until 1 September 2056;
- Transfer date in consultation.

DISCLAIMER
This information was composed by us with due care. However, we can accept no liability whatsoever for any inaccuracies, incomplete information or otherwise, nor for any loss or inconvenience that this may cause. All specified sizes and dimensions are indicative. Purchaser has his/her own obligation to investigate all matters which are important to him or her. Pertaining to this house, the broker-consultant is of the vendor. We advise you to make use of an expert (NVM) broker to guide you for the purchase process. If you have specific wishes regarding the house, then we recommend you to communicate these in a timely manner to your purchasing broker and to do an independent examination of these things. If you do not make use of an expert representative, then the law considers you enough of an expert to be able to have a good grasp of all matters which are of importance. The MVA conditions apply.

NEN CLAUSE
The usable surface area is calculated in accordance with the NEN 2580 standard determined by the industry. The surface area may therefore deviate from similar buildings and/or old references. This is mainly due to this (new) calculation method. The purchaser states to be sufficiently informed about the aforementioned standard. The vendor and the broker of the vendor do their very best to calculate the correct surface area and content on the basis of own measurements and to support this as much as possible by posting maps with dimensions. However, if the dimensions happen not to have been (completely) determined in accordance with the standard, then this is accepted by the purchaser. The purchaser has been sufficiently given the opportunity to check the dimensions. Differences in the indicated measurement and size do not provide any right to the parties, also do not the adjust the purchase price. The vendor and the broker of the vendor do not accept any liability in this matter.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 750.000 k.k.
Status
Verkocht
Oplevering
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
140m²
Perceeloppervlakte
76m²
Inhoud
431m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd
Warm water
Stadsverwarming
Verwarming
Stadsverwarming, Vloerverwarming gedeeltelijk

Buitenruimte

Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Tuin
Zonneterras
Zonneterras
Zuidwest, 16m², 445×354cm

Garage

Soort garage
Inpandig, Parkeerplaats

Locatie

[ { "address": "Erich Salomonstraat 58", "zipCode": "1087 DB", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3588599, "lng": 4.9931455, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Contact opnemen

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of jeu alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Vergelijkbare woningen

Amsterdam Omval 317
€ 650.000 k.k.
Nieuw
Amsterdam Sam van Houtenstraat 193 H
€ 649.000 k.k.