Cornelis Schuytstraat 42 1071 JK Amsterdam
€ 3.250.000 k.k.

Vraagprijs€ 3.250.000 k.k.
TypeTussenwoning
Perceel oppervlakte108m²
Oppervlakte329m²
Slaapkamers10

Omschrijving

GEHEEL LEEG OP TE LEVEREN PAND ZIJNDE EEN HERENHUIS VAN TOTAAL 329M2 (BVO 379M2) BESTAANDE UIT EEN DRIELAAGS BENEDENHUIS MET TUIN EN EEN AFZONDERLIJK DUBBEL BOVENHUIS MET DAKTERRAS. HET PAND IS GELEGEN OP EIGEN GROND IN HET CHIQUE OUD-ZUID EN OP LOOPAFSTAND VAN HET VONDELPARK.

Middels het plaatsen van een uitbouw op de begane grond aan de achterzijde is het mogelijk om het woonoppervlak met circa 20m2 te vergroten. Het is tevens mogelijk om op deze uitbouw een terras aan te leggen. E.e.a. na het verkrijgen van een omgevingsvergunning.

Het bestemmingsplan Museumkwartier en Valeriusbuurt 2022 geeft de bestemming Gemengd – 3 en functieaanduiding wonen. Vanuit het bestemmingsplan is detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening en wonen toegestaan op de begane grond en onderliggende bouwlaag. Voor gebruik anders dan "wonen" dient de bestemming echter wel met een omgevingsvergunning te worden omgezet.

LIGGING, BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen in het chique Amsterdam Oud-Zuid, tussen de Johannes Verhulststraat en de Valeriusstraat, nagenoeg aan het Cornelis Schuytplein. Het welbekende Vondelpark bevindt zich op loopafstand evenals het prachtige Museumkwartier met het o.a. het Concertgebouw. Winkels voor de dagelijkse boodschappen evenals diverse speciaalzaken bevinden zich in de eigen straat, de Van Baerlestraat of de iets verder gelegen Amstelveenseweg, Exclusief winkelen kunt u aan de Cornelis Schuytstraat zelf maar zeer zeker ook aan de P.C. Hooftstraat of de Beethovenstraat. De buurt zelf is rijkelijk omgeven van terrassen, lunch cafés en restaurants. Alle voorzieningen zoals goed aangeschreven scholen en openbaar vervoer (diverse tramlijnen en busverbindingen) bevinden zich op loopafstand van de woning.

BIJZONDERHEDEN
-Op eigen grond gelegen
-Wordt geheel leeg op geleverd
-Tuin (27m2), balkon (6,5m2) en dakterras (35m2)
-Op top locatie in Amsterdam Oud Zuid
-Oplevering in overleg, doch kan snel

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580-norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 3.250.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis, Tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1902
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
329m²
Perceeloppervlakte
108m²
Inhoud
1.191m³

Indeling

Aantal kamers
14
Aantal slaapkamers
10
Aantal badkamers
4
Aantal verdiepingen
5

Energie

Energielabel
E
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk
Tuin
Achtertuin
Achtertuin
West, 27m², 620×440cm

Garage

Locatie

[ { "address": "Cornelis Schuytstraat 42", "zipCode": "1071 JK", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3545853, "lng": 4.8714327, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Contact opnemen

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of jeu alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Vergelijkbare woningen

Amsterdam Ruysdaelstraat 108 -A
€ 3.575.000 k.k.
Amsterdam Van Breestraat 46
€ 2.795.000 k.k.