Blankenstraat 300 1018 SJ Amsterdam
€ 425.000 k.k.

Vraagprijs€ 425.000 k.k.
TypeBovenwoning
Oppervlakte62m²
Slaapkamers2

Omschrijving

MODERN EN LICHT DUBBEL BOVENHUIS VAN 62 M2 (BVO 79 M2) MET TWEE GOEDE SLAAPKAMERS EN VRIJ UITZICHT OP HET GROENE FUNENPARK, GELEGEN AAN DE RAND VAN HET CENTRUM

Dit fijne appartement is gelegen in een karakteristiek 19e -eeuws pand met een moderne achtergevel en is gelegen op erfpachtgrond, afgekocht t/m februari 2066. De woning is in 2016 compleet gerenoveerd, de fundering is in 2006 vernieuwd. Opvallend is de riante lichtinval op de woonverdieping. Naast de goede raampartijen beschikt de woning over twee goede slaapkamers, een moderne open keuken en een ruime zitkamer grenzend aan het Funenpark.

De Vereniging van Eigenaren “De Plataan” te Amsterdam wordt professioneel beheerd. De maandelijkse servicekosten bedragen € 120,50 per maand en er is een meerjarenonderhoudsplan opgesteld evenals een huishoudelijk reglement. Alle kozijnen zijn geheel vernieuwd en voorzien van HR+ glas.

INDELING
Entree op de begane grond vanwaar het nette trappenhuis naar de derde verdieping leidt. De eigen hal is voorzien van het separate toilet en biedt toegang tot de doorzonliving op de derde verdieping. Deze bijzonder lichte woonlaag is onderverdeeld in een gezellige zitkamer aan de achterzijde en een moderne open keuken aan de voorzijde. De zitkamer beschikt over twee brede plafondhoge ramen met vrij uitzicht op groen. De keuken is voorzien van drie goede raampartijen met zicht op de Blankenstraat zelf.

De modern uitgevoerde keuken beschikt over hoogglans witte kasten/lades (greeploos) met een houten aanrechtblad en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Naast de keuken ligt een open houten trap die u naar bovengelegen slaapverdieping brengt.

De compacte overloop biedt toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. Hier bevindt zich ook een inbouwkast voorzien van de meters en de c.v. opstelling.

Aan weerszijde van het pand is een ruime slaapkamer gelegen. De kamer aan de voorzijde is voorzien van een diepe inbouwkast met daarin de wasmachineaansluiting.

De badkamer is prettig van formaat en is uitgevoerd met een grijze vloer en een witte wand en is voorzien van een toilet, een douche en een wastafel.

De gehele woning is voorzien van HR+ glas en een houten vloer.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen in de Czaar Peterbuurt aan de rand van het Centrum en grenzend aan de Oostelijke Eilanden, het bruisende stadsdeel Amsterdam Oost en de mooie Plantagebuurt. In de nabije omgeving zijn tal van trendy cafeetjes en restaurants te vinden. Op het Stork terrein bevinden zich Café Roest en het trendy restaurant Rosa en Rita. Verder zijn brouwerij het IJ, De Kop van Oost, Fondue Oost, het Theater Amsterdam, Artis, Hortus Botanicus en het Scheepvaartmuseum nabijgelegen. Winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn in de directe omgeving te vinden en de gezellige Dappermarkt is op loopafstand. Diverse uitvalswegen (Piet Heintunnel en IJtunnel) en openbaar vervoer in de directe omgeving.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 21.00 uur) m.u.v. zondag en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er een wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijst-gegevens per 24 augustus 2020, vergunningsgebied Centrum 4).

BIJZONDERHEDEN
- Modern en licht dubbel bovenhuis van 62 m2
- Vrij uitzicht achterzijde op het Funenpark
- Voorzien van twee goede slaapkamers
- Intern compleet gerenoveerd in 2016
- Nieuwe fundering 2006
- Gelegen op erfpachtgrond, afgekocht tot 28-02-2066
- Aanvraag afkoop eeuwigdurende erfpacht tijdig gedaan
- Afkoopsom eeuwigdurende erfpacht € 6.264,-
- Woning geheel voorzien van HR+ glas
- Professionele VvE, servicekosten ad. € 120,50 per maand
- Oplevering in overleg

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 425.000 k.k.
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, Dubbel bovenhuis
Woonlaag
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
62m²
Inhoud
207m³

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie

Energie

Energielabel
C
Isolatie
HR-glas
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel
Ketel
(Combi-ketel)

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht

Garage

Locatie

[ { "address": "Blankenstraat 300", "zipCode": "1018 SJ", "city": "Amsterdam", "lat": 52.3699519, "lng": 4.9302432, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Contact opnemen

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of jeu alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Vergelijkbare woningen

Amsterdam Corantijnstraat 3 I
€ 375.000 k.k.
Amsterdam Stolwijkstraat 18 -III
€ 425.000 k.k.
Amsterdam Derde Oosterparkstraat 310
€ 475.000 k.k.